Intressant!

Vi har till föreläsningen på torsdag bjudit in två föreläsare, Daniel Brandell och Heidi Harman, som ska föreläsa om innovation, kreativitet, att jobba med sig själv som varumärke, sociala medier och entreprenörskap. Som vi informerat här nedan kommer denna spännande föreläsning äga rum i Konferenscentrum vid Nacka Gymnasium den 5 maj kl. 14-16. Vi kommer att bjuda på kaffe och tilltugg. Allting kommer även att sändas live via Bambuser om ni vill se oss!

Heidi Harman är grundare av Runalong.se ett löparcom-munity för kvinnor, hon är även utbildad kaospilot och har jobbat på bland annat på Starring/Syrup, Bazooka, IFL. Heidi är även en av grundarna till GeekGirlMeetup.

Daniel Brandell är Social Software Evangelist och internetstrateg på Logica, med uppdrag att driva innovation och nytänkande. Daniel har speciellt foku-serat på hur den nya generationens IT, med allt mer utbyggda webb- och molntjänster i centrum och stän-dig tillgång till allt och alla kommer att påverka dagens samhälle, dess organisationer, affärsmodeller och kundrelationer. Mycket av det som setts som stabilt och etablerat ställs på ända. Den digitala värld Daniel målar upp både fascinerar och skrämmer, men lockar alltid till nya tankar och idéer.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Intressant!

  1. heidi skriver:

    Ser fram emot att träffa er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s